KÖLN: Klubblederne i Köln avviste også ryktene om Podolskis overgang.
- Vi har ikke fått noe offisielt bud, og derfor er det ikke noe tema for oss å selge Poldi, bedyrer klubbdirektør Claus Horstmann overfor lokalavisen Express.
Podolski avslo overfor avisen å kommentere overgangsryktene. Han var til stede på stadion selv om han har vært febersyk og ble erklært uaktuell for spill lørdag.
Podolski ble av Solbakken fratatt kapteinsbindet før sesongstart, men det skal ikke være forholdet til treneren som gjør at Podolski fristes av et klubbskifte. Han skal ifølge tyske medier være misfornøyd med Kölns pressete økonomiske situasjon og det generelle kaoset som hersker rundt klubben.
Det spørs om en overgang til tyrkisk fotball er rett medisin mot slikt, men ifølge TV-kanalen NTV er Podolski langt på veg enig med Galatasaray om betingelsene i en fireårskontrakt. Forsvinner Kölns «prins», vil det bli opprørsstemning blant publikum.
I går gjentok både Solbakken og sportsdirektør Volker Finke at Podolski blir i Köln.
- Det er uaktuelt å selge Lukas Podolski nå, sa Finke til HA-sporten og det øvrige pressekorpset etter treningen på Geissbockheim.
- Jeg har snakket flere ganger med Lukas de siste dagene, selv om han har vært syk, og det har ikke vært noe snakk om at han skal bytte klubb, sier Ståle Solbakken.
Podolski trente naturlig nok ikke i går siden han er syk.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.