-Det var seigt. Jeg fokuserer ikke på sprint, så dette var kun en oppvarming til senere i NM, sier Stian Berg fra Hamar skiklubb. Han tror imidlertid at formen er bra og har håp om å kunne gå seg inn topp 30 på fredagens 15 km fri teknikk.

-Jeg skal gå alle distanser og ser fram til å gå stafetten for Hamar skiklubb på søndag, sier han.

Fredrik Helgestad ble nummer 54. Han er førsteårssenior og vet ikke helt hva han kan forvente seg.

-I dag var det mye melkesyre, men jeg håper å være i god form utover NM, sier han.

Vang-løperen Simen Engebretsen Nordli satser primært på lengre løp. Torsdagens 77.plass var dermed nesten som forventa. 

– Det er mye mer behagelig å gå mellom Sälen og Mora, humrer han. Nordli sier han skal være fornøyd om han får en plassering rundt 50 på de neste individuelle rennene.

-Det er veldig mange som går, og de går fort også, sier Vanggutten.

Marthe Kristine Hafsahl Karset ble nummer 31 i kvinnenes prolog. Hun var 13 hundredeler unna finale. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.