HamKam – Notodden 1–3

HamKams hjemmeåpning ble helsvart.

Og spesielt for Jacob Egeris – som hadde en forferdelig tung kveld på jobben.

* 19 minutter: Et frispark blir slått inn i boksen, og dansken forsøker å klarere, men sleiver, slik at Erik Midtgarden har åpent mål.

* 22 minutter: Verken Egeris eller Orri Sigurdur Ómarsson tok ut Midtgarden, som fikk stå helt uhindret i boksen og heade ballen inn ved det lengste hjørnet.

* 44 minutter: Egeris har tilsynelatende full kontroll på Erlend Hustad, men glemmer ham, ser på ballen – og vips er spissen mutters alene. Og 3–0 er et faktum.

CORNER: Skuffet Knappen

lei seg

Dansken stilte opp da HA-sporten ønsket å snakke med ham, og det var tydelig at han hadde det vondt.

– Jeg er veldig skuffett over meg selv i dag. Dette er en av de svakeste kampene jeg har spilt, sier han.

HA-Børsen: Slik bedømte vi spillernes innsats 

27-åringen var ikke fornøyd med å måtte sitte igjen i garderoben etter første omgang.

– Jeg er utrolig skuffet over at jeg ikke fikk vise at jeg kunne spilt meg opp etter pause. Jeg ønsket å vise Kevin, spillerne og publikum at jeg har mer inne. Jeg føler at jeg fortjente å spille, men jeg kan også forstå Kevin, for jeg spilte en forferdelig dårlig omgang.

– Føler du at du ble gjort til syndebukk?

– Nei, det er jeg ikke. Jeg tåler å bli satt ut, men jeg skulle gjerne fått muligheten til å vise at jeg er bedre. Det må jeg si. Dette var ikke mitt nivå, og det er ikke slik jeg ønsker å se ut på banen, sier han.

Les også: Ikke godt nok

ikke vraket

Kevin Knappen hevder at han ikke tok ut usynlige Johnny Buduson og Egeris på grunn av deres prestasjoner.

– Vi ønsket å bruke stallen vår, for vi har mange spillere som skal holdes varme.

– Egeris er involvert i samtlige baklengsmål. Hadde det ingenting å si for valget du tok?

– Nei, vi setter ikke ut spillere fordi de gjør feil. Spillerne skal få lov til å gjøre feil, uten av vi tar dem ut, sier Knappen.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.