Det går mot slutten av årets sesong, og når to kamper gjenstår å spille, forteller spillerutvikler i Indre Østland Fotballkrets, Vegard Skogheim, at han mener HamKam og Brumunddal gjør dumt i å krige om de samme spillerne.

- Det smerter for HamKam at de ikke er i nærheten av å rykke opp. Årets høydepunkt er at juniorlaget rykket opp til interkretsserien, og det forteller mye om sesongen. Nå har det blitt sånn at de lokale lagene kriger om å slå hverandre, sier Skogheim.

Han sier også at HamKams samarbeid med Brumunddal var i startfasen, men at samarbeidet brøt sammen idet HamKam rykket ned sist høst.

Se hele Corner-sendingen i toppen av artikkelen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.