Mandag formiddag meldte Ull/Kisa at klubben ikke kommer til å fornye kontrakten med Vegard Skogheim.

– Ull/Kisa Fotball er meget godt fornøyd med jobben Vegard Skogheim har gjort i de snart tre sesongene han har vært her, men etter flere runder i høst har vi landet på at veien videre vil bli med en ny hovedtrener fra vi starter opp i januar i 2019, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg, til klubbens egne nettsider.

Skogheim tok over hovedtreneransvaret i Ull/Kisa etter 2015-sesongen. I 2017 ledet han klubben fra Jessheim til Eliteserie-playoff.

Den tidligere HamKam-treneren hadde selv et ønske om å forlenge kontrakten.

– Klubben ønsker et nytt fjes fra neste år, og den avgjørelsen respekterer jeg. Jeg har jobbet som trener i så mange år at jeg vet hvordan disse mekanismene fungerer. Samtidig hadde jeg håpet på et annet utfall av saken, sier Skogheim.

HamKam står som kjent også uten hovedtrener neste sesong etter at Kevin Knappen ikke fikk forlenget sin kontrakt.

HamKams daglige leder John Anders Rise kan imidlertid avkrefte at Skogheim nå er blant kandidatene til å ta over hovedtreneransvaret på Briskeby.

- Vegard gjorde en kjempejobb sist han var i HamKam. Han er en dyktig trener som har fått til mye med Ull/Kisa, men per nå er han ikke aktuell. Det blir for tidlig å snakke om Skogheim tilbake til HamKam allerede nå, sier Rise til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.