Foran 51 000 tilskuere, og det som blir kalt «the magic weekend» i rallycrossmiljøet, ble resultatet totalt annerledes enn planlagt for Hamar-gutten. Det startet så bra for Simon Syversen som viste tidlig på treningen at han hadde tempoet til å være med å kjempe i toppen. Men allerede i den første omgangen skulle det smelle. Inn i første sving hektet hjulet til Simon Syversen med en av konkurrentenes, og Syversen ble sendt ut i sandfella. Han kom inn på banen igjen, men måtte senere bryte da begge bakhjulene var punktert etter kontakten i første sving. Og enda verre skulle det bli i den tredje omgangen.

På vei inn den første svingen kommer en konkurrent fra utsiden og kjører rett og slett på Syversen. Han ble sendt inn i autovernet på innsiden og ruller deretter rundt på taket. Konkurrenten ble disket, men det hjelper lite for Syversen - som får omgangen sin ødelagt.

- Det har uten tvil vært det verste løpet i min karriere. Spesielt da jeg vet at jeg hadde mulighet til å være med og kjempe om seieren i helga. Dessverre er det en del av rallycrossen, selv om jeg syns jeg har fått ufortjent mye motgang denne helga. Nå kan vi ikke annet enn å nullstille og fokusere på Canada, sier han.

Tross all motgangen i helga, var det noe positivt å ta med seg. Etter iherdig innsats får mekanikerne i stand bilen, og Simon stilte til start igjen i den siste omgang. Der viser han mental styrke og kliner til med den raskeste rundetiden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.