Simen Sveen var ikke fornøyd med gårsdagens renn og var ekstremt tent før dagens 15 kilometer. Dette resulterte i et kanonløp. Ring-løperen slo til og gikk opp 29 plasser fra gårsdagens løp.

- I dag viste jeg hva jeg er god for. Heldigvis slapp jeg unna uhell og fikk god flyt i løypa. Jeg gikk et fantastisk klassiskrenn, jeg vil si at dagens løp var et av mine tre beste løp noen sinne, sier Sveen.

Sveen åpnet kontrollert og hadde beste etappetid halvveis i løpet. 28-åringen fikk den 13 beste tiden i dagens 15 kilometer.

- Jeg tapte nok litt på slutten, men etappemessig gikk det veldig bra i dag. Det er skikkelig digg å reise kjerringa etter en drittdag i går, sier Sveen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.