Den spreke Orion-løperen var klart best under lørdagens 50-kilometer på Bislett.

Etter tre timer, 34 minutter og 20 sekunder kunne den fornøyde 45-åringen krysse målstreken med armene i været.

Tiden var god nok til å slå Nordsveens egen norgesrekord fra 2014. Det melder nettstedet Kondis.no.

– Jeg fikk ingen sekundering til norsk rekord. Jeg hørte speakeren sa noen ganger at jeg lå i rute til rekord, sa en svært glad og lettet 45-åring til Kondis.no rett etter målgang.

– Jeg har veldig lyst til å løpe 50 kilometer i VM igjen, sier Nordsveen.

VM-løpet arrangeres i Doha i Qatar mot slutten av året. Lørdag klarte Orion-løperen kvalifiseringskravet 3.40 med god margin.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.