Først sikret Brumunddal og trener Fred Leo Nysæter tre viktige poeng ved å slå Byåsen 2-0 på bortebane. Deretter kunne en fornøyd trener røpe at han har forlenget kontrakten sin med klubben, og blir med videre neste år. Uansett divisjon.

– Jeg skrev under ny kontrakt denne uka. Det har vært moro og inspirerende med gjengen jeg har jobbet sammen med. Det har vært viktig å stille meg til rådighet tidlig, så vi kan få et slagkraftig lag neste år, sier Nysæter.

Sportssjef i Brumunddal Hans Ødegård er glad for å få med Nysæter videre.

– Han har samlet laget. Også er han jo Brumunddal. Han har hele bygda med seg, og det er viktig, sier Ødegård.

– Han gir selvtillit

For Brumunddal-kaptein Rune Pettersen er forlengelsen med Nysæter blir med videre gode nyheter.

– Det er helt knall. Vi har hatt full tillit til ham siden han tok over hovedansvaret. Jeg synes vi har utviklet oss som lag under ham. Dette er bra for klubben, sier Pettersen.

– Hva gjør at han får ut det beste i dere?

– Alle føler seg trygge og har selvtillit. Man blir ikke kappet hodet av om man prøver og feiler litt på trening, og det viser seg også i kamp, sier kapteinen.

Også keeper Tor Torgersen, som stå en god kamp mot Byåsen og var Brumunddals beste, skryter av treneren.

– Han har gjort en kjempejobb. Han fortjener å være her. Det er også veldig bra at klubben vil ha ham med videre, sier han.

Thrilleravslutning

Torgersen var en viktig brikke i Brumunddals 2-0-seier mot Byåsen lørdag, og keeperen leverte flere matchvinnerredninger gjennom kampen.

– Det var moro det her, at jeg kan bidra såpass til tre poeng og holde nullen. Jeg føler vi har relativt god kontroll også, sier Torgersen etter kampen.

Byåsen var det beste laget spillemessig i store deler av lørdagens kamp. Men Brumunddal var effektive og ledet 2-0 til pause. Det ble også sluttresultatet. Først scoret Kristian Eriksen på et skudd fra inne i feltet etter 24 minutter. Deretter var Sigurd Ertsås frampå og satte sluttresultatet minuttet før pause, med en sikker avslutning fra 8 meter.

– Vi gjør jobben på en vanskelig bortebane, og jeg er enormt stolt av gutta. Dette er en skikkelig lagseier, sier trener Nysæter.

Med seieren er Brumunddal fortsatt over nedrykksstreken, men ingenting er avgjort. Både Brattvåg og Nardo vant sine kamper i helga, og Brumunddal har bare ett poeng ned til Brattvåg, som er under nedrykksstreken.

– Jeg sa for noen runder siden at vi trengte to seiere til for å klare oss. Nå har vi tatt en av dem. Men det kan hende vi må vinne begge de to siste også, sier Nysæter.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.