• GOD: Adrian Berget.
    FOTO: Privat

Norge U18 – Latvia U18 3–4 etter sudden death

Storhamar har med fire spillere på landslagssamling i Ullensaker i disse dager: Markus Mikkelsen, Jonathan Hafsmoe, Håvard Salsten og Adrian Berget er med og spiller med flagget på brystet.

I tillegg er Hamar-gutten Christopher van Doorn, som spiller for Skellefteå med.

Men det var Berget som stjal showet fredag kveld.

Han leverte to scoringer og meget godt spill.

– Det gikk bra

Da HA-sporten fikk tak i ham en snau time etter kampens slutt, var han misfornøyd med resultatet, men fornøyd med matchen.

– Vi gjør en mye bedre kamp enn hva vi gjorde torsdag (0-3 tap for Latvia), sier han

Berget var oppsatt i fjerderekka, men den rekka fikk mye istid.

– Vi står som fjerde, men vi matches hardt. Jeg føler ikke at vi er en fjerderekke, for vi kan produsere, sier han.

vm-ambisjoner

16-åringen forteller at han ikke har tenkt så mye på hva han ønsker med idretten.

– Det første målet mitt er å komme med til VM, men jeg har egentlig aldri tenkt så mye mer på hva jeg har som ambisjoner, forteller han.

Og nettopp det er grunnen til at han ikke går på WANG – som så mange andre av klubbens hockeytalenter.

– Jeg var på et møte med skolen, men jeg følte at det ble vell mye trening. Vi trener allerede mye, og jeg tenker at det handler om å trene godt, at ikke alt handler om hvor mye man trener, sier Katta-eleven.

Hansen-ros

Mads Hansen, som trener landslaget, er fornøyd med spilleren sin.

– Adrian gjorde sin første landskamp torsdag, og jeg synes han turte å slippe seg mer løs nå, sier Hansen og legger til:

– Han er god med pucken, og han har bra trykk i spillet sitt. I dag gjorde han en veldig god kamp, sier Hansen rosende

– ER VELDIG SERIØS

Petter Olsson, som trener Storhamars U18-lag, synes det er morsomt med ungguttens suksess.

– Jeg har ham ikke i hverdagen, for han er mest med U20. Men de gangene han har vært med oss og spilt, har han vært produktiv. Han er kraftfull, og han kan gjøre målpoeng. Han er veldig seriøs, forteller han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.