Ridabu - Engerdal  0-3

Ridabu var på jakt etter sesongens første seier i 4. divisjon da Engerdal gjestet Black River Park fredag kveld.

Vertene skulle imidlertid få det vanskelig på eget kunstgress.

Før kampen sto Ridabu med hele åtte baklengsmål på to kamper, og lagets dårlige defensive statistikk skulle fortsette.

Mot Engerdal ble det tre mål imot etter dødball.

Ridabu-trener Ole Johnny Sundt hadde ikke mye å si om lagets innsats etter kampslutt.

- Det er ikke så mye å si etter det vi drev med utpå der i dag. Det var tre dødballer imot og samme oppskrifta hver ganger. Utover det var det en jevnspilt affære, men når vi ikke klarer å skape sjanser var det et fortjent tap, sier han.

Ridabu stilte følgende lag:

Tobias Werner, Leo Mathias Brenden, Sindre Arnås Jødahl, Sander Stokkli Fredriksberg, Peder Lomsdal Jørem, Truls Brohjem, Herman Sørli, Gabriel Røhne Sjøli, Mehran Ansari, Tord Gangås, Fredrik Ottestad

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.