Lene Retzius gikk over 4.35 i tredje og siste forsøk, og satte dermed personlig rekord, og delt norsk U23-rekord. Hun prøvde seg på 4.40, men klarte ikke å komme seg over på tre forsøk. Dermed endte Moelv-jenta med 4.35 som tellende resultat. Det ga en sterk sjetteplass.

- Jeg er kjempefornøyd med prestasjonen, og generelt helgens gjennomføring. Det er gøy bare å være i finalen, og i tillegg sette pers der, det var bare utrolig moro. Jeg synes ting begynner å løsne på hoppingen, så gleder meg til resten av sesongen. Det var tøffe jenter jeg hoppet mot, men 3.-plassen gikk på 4.40, så jeg begynner å nærme meg de beste, selv om det fortsatt er et stykke igjen, sier Lene Retzius til HA-sporten. 

Angelica Moser fra Sveits tok gullet med 4,55.

Skjeseth nummer 13

Sigurd Ruud Skjeseth hadde et hårete mål om topp ti, men lavt tempo i feltet gjorde det vanskelig for romedølen. Han havnet bak i feltet da tempoet ble skrudd opp, og endte som nummer 13 med tiden 14.34,44

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.