Hamar – Konnerud 3–12

Det ble ikke spennende ett eneste sekund i denne kampen. Til det var hjemmelagets prestasjoner for svake.

HIL ble utspilt av eliteseriens nest svakeste lag. Før kampen hadde Konnerud kun vunnet to kamper, mens HIL hadde vunnet én kamp.

Hva skjer?

Sjøl om ikke noe er avklart, blir det mange spillere som kommer til å slutte. HIL har to finske spillere i Jarno Alatalo og Pekka Niska. Fra Sverige har Dante Lindberg, Fredrik Edbom, Simon Ehlton og Simon Främgård prestert kun i perioder av sesongen. Om de blir med kommende sesong, er usikkert.

Av de lokale spillerne er det flere som har spilt i en årrekke. Hva de gjør er også uvisst.

Vi spurte kaptein Magnus Nyhagen hvordan sesongen har vært.

– Vi har skuffet hverandre gjennom hele sesongen. Det har i perioder vært blytungt. Vi er en gjeng som har prøvd, men vi har ikke vært i nærheten av noe som helst. Med kun en seier, er det fortjent at vi rykker ned, sier en skuffet Magnus Nyhagen.

Stang ut

Et lag i motgang har heller ikke flaksen på sin side. Mot Konnerud kunne HIL lett ha scoret fem mål til.

To skudd gikk i metallet. Hamar IL fikk tildelt hele tre straffeslag. Ingen av straffene gikk i mål. I tillegg til uflaksen eller udyktigheten offensivt, gikk nesten alt inn defensivt.

Vi tenkte at vi også skulle ta en prat med spillende trener Kjell Olav Emilsen, men det ble ikke noe av. Etter at dommeren blåste av kampen, løp Kjell Olav Emilsen med skøyter på betongen. Sint og sikkert litt frustrert over lagets mangel på prestasjoner, kastet han hjelmen veggimellom. Kanskje det var greit at Kjell Olav fikk alenetid i garderoben.

Når det gjelder selve kampen var det, som nevnt tidligere, ikke mye som klaffet. Det virker ikke som laget har en plan over hva de skal gjøre. Det florerte med personlige feil og laget ble straffet knallhardt.

Mål for Hamar IL: Andre Thune-Ellefsen 2 og Mattis Nyhagen 1.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00