Orion-sprinteren ble sist i semifinalen med 21,07. Dermed var EM over. Persen er på 20,39.

- Det var bra trøkk på tribunen, og moro å løpe, men det burde gått litt raskere. Trøsten er at jeg fikk fire løp, forsøk og semi både på 100 og 200 meter, sier Quarcoo til NRK. 

- Hvorfor gikk det ikke raskere?

- Det er jeg usikker på, sier Orion-løperen, som løp i bane en i sin semifinale.

Gikk videre på tid

Orion-sprinteren løp i bane sju i forsøksheatet. Han løp en veldig bra sving, men det stoppet opp litt på på oppløpssiden. Han ble nummer fire i det andre forsøksheatet. Tida ble 20,77.  Dermed måtte han vente en stund. Til slutt ble det klart: Jonathan Quarcoo var klar for semifinale - på tid.

Dette sa Jonathan Quarcoo til NRK rett etter målgang i forsøket:

- Dette var en nedtur. Det gikk greit i svingen, og så skulle jeg opprettholde farten ut på oppløpssiden. Men dessverre spilte ikke beina på lag. Jeg skal holde bedre på 200 meter enn dette, sa en skuffet Jonathan Quarcoo.

Han har pers på 20,39 på 200 meter. Årsbeste er 20,69.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.