Han ble slått bare av zambiske Sydney Siame, som fikk 10,23 i svak medvind (0,2 m/s). Siame har 9,88 som årsbeste.

I kvalifiseringen løp Quarcoo på 10,45 i motvind.

I lengde for menn ble det norsk seier ved Ingar Kiplesund, som greide 7,62 meter. Han slo blant andre tyske Julian Howard, som har hoppet 8,15 i år. Amund Sjursen tok 12.-plassen med 7,18.

En småsyk Vladimir Vukicevic løp inn til 14,02 i kvalifiseringen på 110 meter hekk og kom ikke til finale.

Andreas Roth ble nummer fire i A-heatet på 800 meter med 1.49,78. Sørafrikanske Ryhardt van Rensburg vant med 1.48,51.

(©NTB)


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.