Patrick Thoresen forteller til VG at det er Storhamar han har lyst til å spille for.

Sjur Rakstad-Larsen sier dette:

- Vi håpet at han skulle slå seg til ro i Hamar. Vi ønsker Patrick tilbake, og han vil få et tilbud av oss. Vi vet hva vi får med Patrick, og det fikk vi en smakebit på i starten av denne sesongen. Patrick er et kjempepluss, og er en spiller alle klubber ønsker seg. Han vil alltid være best mulig, og stiller krav til de rundt seg, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Patrick Thoresen har takket nei til VM-spill av familiære årsaker.

Broren Steffen er en en veldig het VM-kandidat, sammen med klubbkamerat Christian Bull.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.