Elverum 2 – Ottestad 3–6

Elverum spilte ut Ottestad til tider. Det var ikke mye som fungerte for Simen Arnesens menn de første 45 minuttene.

Hva trener Arnesen sa til spillerne i pausen, vet ikke vi, men det fungerte.

Sjøl om Elverum byttet ut en del spillere, skal ikke det ta vekk prestasjonene til Ottestad.

Ottestad lå under 1–3 etter spilte 65 minutter. Da kom det fem kjappe mål fra Ottestad og målene var av det fine slaget.

Banens desidert beste spiller, var spissen Christian Løvås. Med en fantastisk innstilling til alt han gjør, måtte det bli bra. Han rev rett og slett forsvarsfireren i filler.

– Jeg må spille på det jeg kan. Jeg har ikke rare teknikken, så innsats er mitt fremste våpen. I denne kampen, var det mer enn godt nok, sier Løvås.

Trener Simen Arnesen var sånn passe fornøyd etter kampen.

– Vi gjorde alt annet enn det vi ble enige om i første omgang. Det bedret seg betraktelig i andre omgang så vi må vel være noenlunde fornøyd, sier trener Arnesen.

Forsvarsfireren fungerte ikke i denne kampen. Alle målene til Elverum kunne vært unngått. Midtbanen med Ole Marius Hansen, Jardar Kokvoll og Erik Hulleberg er mer enn gode nok i 3. divisjon.

Mål for Ottestad: Christian Løvås 2, Mats Brenden 1, Andreas Busterud 1, Erik Hulleberg 1, Amund Rossvoll 1.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.