En dårlig første omgang fra Ottestad gjorde at Faaberg gikk til pause med 0-1. Ottestad hevet seg etter hvilen, men klarte ikke hindre Faaberg å gå opp til 0-3. Jonatan Teigland og Jonas Bolkan Nordli reduserte for Ottestad, og det endte 2-3.

- Det var en veldig svak første omgang. Da var vi veldig dårlige. Det blir dessverre litt for mye unge og urutinerte spillere. Folk jobber hardt og kjemper, men vi får dessverre ikke noe ut av det. Vi får det ikke helt til å fungere, forteller trener Leif Nordli.

Ottestad kunne ha stjelt med seg ett poeng helt på tampen av kampen, men Faabergs keeper reddet mesterlig. Dermed endte det med null poeng for gultrøyene. Håkon Schriwer var Ottestads beste spiller. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.