MBK – Ottestad 3–7.

Selv om Ottestad ikke spilte noen stor kamp, scoret de hele sju mål på bortebane. Trener Simen Arnesen har måttet sette sammen et nytt forsvar. Nye spillere i sort og gult er Kristian Kolshus Sølberg som sist spilte for Hamar IL. Dmytro Yampolskyy spilte vårsesongen for dagens motstander. To spillere som kan vise seg å bli viktig for Ottestad i høstsesongen.

Mattis Nerheim og Lars Palfi var i det umulige hjørnet i denne kampen. Begge sørget for tre mål hver. Det siste målet sørget Marius Ottestad for.

Før kampen lovet MBKs Per Anders Skjelseth HA-sporten ett mål i hver omgang. Skjelseth er en mann å stole på, så da ble det en scoring i hver omgang.

Pål Ekeberg Schjerve scoret MBKs tredje og siste mål.

Dermed fikk Kongsvinger låne førsteplassen kun i ett døgn av Ottestad.

Moelven – Sander 1–3.

Ingenting stemte for Moelven mot Sander. Det var hjemmelaget som produserte sjansene i denne kampen. Sander fikk tre muligheter og scoret tre ganger. Moelvens trøstemål sørget Siver Borgedal for.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.