HamKam har en stall som ser robust ut, men den mangler det siste krydderet som kan gjøre laget til en større trussel i angrep.

HamKam-trener Kevin Knappen mener tempo og uforutsigbarhet er nøkkelen.

– Vi blir litt for omstendelige, der vi må flytte opp for mange spillere før vi kommer til muligheter. Det tar for lang tid, sier Knappen.

på jakt

Han og klubben leter etter en spiller som kan utfylle Ivar Sollie Rønning, som har gode ferdigheter både langs bakken og i lufta, men som ikke har all verdens fart på pedalene.

– Vi leter fortsatt, men det skal være spillere som kommer hit og gir oss noe ekstra med en gang, sier Knappen.

– Forventer du å finne det blant prøvespillerne?

– Det er vanskelig, men vi har bra prøvespillere her nå. Men de må også få tid til å vise seg fram.

– Skulle du ønske det kom en prøvespiller og ga den følelsen av «han der er virkelig god, han vil vi ha»?

– De spillerne er det ikke så ofte kommer på prøvespill. Det er stort sett spillere du har sett utenfra, som du vet hva står for, sier han.

tar det med ro

Ivar Sollie Rønning, som scoret kampens eneste mål da Kongsvinger ble slått 1–0 på Gjemselund fredag, har ingen planer om å be klubben få opp farten.

– Jeg mener at vi har en bra og sterk stall allerede, og jeg synes det funket bra da jeg og Simen (Bolkan Nordli) spilte sammen på topp mot Nybergsund, sier Sollie Rønning til HA-sporten.

Mandag hadde han prøvespillerne Mathias Adah Ogwuche (20) og Boubacar Soumana Hainikoye (19) foran seg på banen.

Selv om han mener det er gode spillere, var det vanskelig for ham.

– Det var utfordrende å skulle forsøke å styre to spisser i presset, når ingen av dem kan engelsk. Vi ble enige om noe, og så skjer det noe annet etter to minutter, sier han og smiler.

– det blir litt morsommere

Sollie Rønning har vært blant HamKams beste spillere de siste to sesongene, og han gleder seg til å spille i 1. divisjon.

– Det er ikke sånn at vi ikke var like motiverte i 2. divisjon, for vi er jo proffe. Men det skal sies at det blir litt morsommere å skulle møte Viking og Aalesund enn Tynset og Brumunddal, sier han.

Klubben skal også være på jakt etter en venstreback og en kantspiller.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.