Ottestad-Domkirkeodden 4–0

Sander – Moelven 1–2

Simen Arnesen får ikke nok av fotball. Da han la opp i fjor, var det helt naturlig for Simen å bli trener. Et liv uten fotball, er for Simen helt utenkelig.

Må ha fotball

Simen Arnesen var ikke den spilleren som likte lange løp og knallhard jobbing, verken på trening eller kamp.

Da han i vinter ble trener for Ottestad, trodde nok mange det skulle bli triksing og kos på treningene.

– De som trodde det, tok skammelig feil. Vi har løpt mer enn noen gang i Ottestad i år. Vi er klare og skal kjempe i toppen, sier Arnesen.

Simen Arnesen er en svært travel mann. Det merket vi godt da vi skulle prøve å få et møte med ham.

Simen som jobber i kriminalomsorgen er på farten hele tiden. Intervjuet måtte vi ta på telefonen på formiddagen. Vi måtte forklare Simen at vi også måtte ha et ferskt bilde av ham. Det ble klokken 22.30 om kvelden, etter endt arbeidsdag.

– Med familie med barn, fotballtreninger og en jobb som krever mye, blir det travle dager sju dager i uka. Jeg liker det slik og ville ikke bytte med noen, sier den ferske treneren. Bare timer etter fotoseansen, reiste Arnesen til Manchester. Målet for turen: Fotball, fotball og atter fotball.

Opprykk er målet

Ottestad har forsterket stallen før denne sesongen, og Arnesen mener at opprykk er det store målet.

– Vi må ha noen hårete mål. Jeg mener sesongen er totalt mislykket om vi ikke er i toppen. Jeg mener vi har kvalitet i bredden på stallen. I stallen vår har vi også noen okser blant kalvene. Den miksen tror jeg kan være utslagsgivende om vi lykkes eller ei. Vi har enere i alle lagdelene og jeg blir svært skuffet om vi ikke lykkes, sier treneren.

Ottestad har fått tilbake Ole Marius Hansen, Erik Hulleberg og Mattis Nerheim. En trio som vi garantert vil høre mer fra denne sesongen. I tillegg er det flere spillere som kommer til å få en god sesong.

– Jeg er svært fornøyd med den stallen vi har. Hvem som blir i toppen av tabellen til høsten, er ikke lett å spå, men KIL 2 og HamKam 2 blir lag som vil være med i toppen. De andre lagene har jeg ikke helt oversikten over, men det skal jeg få, sier Arnesen.

Endelig seriestart

Tre av våre lokale lag har unnagjort seriestarten.

Ottestad tok imot Domkirkeodden. Ottestad ble som ventet det klart beste laget.

Hjemmelaget har fått en ny spiss i Adrian Hoel, og for en debut! Adrian Hoel var i scoringsform og scoret alle fire målene. Her har Ottestad fått en spiller som kan jobben sin.

Vi så godt det var første seriekamp. Ingen av lagene kom opp mot det vi vet de kan.

Munkene produserte svært lite og skal være glad det ikke ble mer enn fire baklengs. Heller ikke Ottestad var gode i denne kampen. Unntaket var firemålscorer Adrian Hoel.

Moelven fikk også en fin start på sesongen. Full pott på bortebane er sterke saker. Kampen mot Sander ble ikke det helt store. Sterk vind ødelagt mye for begge lagene.

Veteranen Ken Andsjøen scoret det første målet på straffespark. Sivert Aaseth scoret Moelvens andre og siste mål. Moelven vant kampen fortjent. Moelven vant kampen på god lagmoral.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00