Fredag kveld starter Lannem Silje i sitt tredje løp etter en lang tid med skader og morsplikter.

– Oppgaven er egentlig fin på papiret, jeg er fornøyd med matchingen av hesten så langt, sier lokale travstjernen Tor Wollebæk.

Wollebæk tar turen til Romme Travbane i Dalarna sammen med eier og trener Ola M. Skrugstad og frisk og rask Lannem Silje.

– Helsemessig er det lite nytt å fortelle om. Ifølge Skrugstad står det vel til med henne. Fredagens oppgjør er for hester som er absolutt innenfor hva gjelder konkurranse. Silje har spor i annen rekke, men distansen faller i smak. Hva som venter utover året er altfor tidlig å uttale seg om. Lannem Silje bestemmer selv, hennes videre utvikling er selve faktoren. Så langt er jeg tilfreds med matchingen, vi har sluppet å møte de aller beste. Husk at Lannem Silje mangler en del på formen etter en pause på to år. Foran løpet på Romme er jeg imidlertid optimist, avslutter Tor Wollebæk til HA.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.