Hamarløpet trakk til seg over 500 løpere og veldig mange tilskuere. Det ble ikke bare satt rekord på deltagersiden, men også løpet ble unnagjort i en rekordfart.

På damesiden knuste Heidi Dietrichson fra Bøler den gamle rekorden. Heidi løp inn til sterke 36,21 minutter.

På herresiden ble det også satt rekord. Ren-Engs Vegard Ølstad vant med tiden 33,26 minutter.

Nå var det nok ikke det å komme først i mål som var viktig for de aller fleste. En mil rundt Mjøsas strender, lokket nok like mye i det fine været. I tillegg gikk all overskudd til et godt formål.

Ups&Down skulle få all overskudd. I Ups&Down er en gruppe med unger som har Down syndrom. De har både musikkgrupper, sanggrupper og idrettsgruppe. Idrettsgruppa Full Rulle er en herlig gjeng som årlig er med på Vi Vil-lekene.  Vi Vil-lekene er et friidrettsstevne for barn med utviklinghemmede. Med ferkse penger inn, så kan årets Vi Vil-leker bli ekstra morsom for utøverne.

I fjor ble overskuddet på hele 30.000 kroner.

Med ny deltagerrekord i år, kan det ble enda mer penger til det gode formålet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.