Brumunddals fotballkarer i 2. divisjon fornektet seg ikke på bortebane mot Lørenskog heller. Lørdag banket de Lørenskog 3-2 etter scoringer av Aleksander Melgalvis (1) og Andreas Løseth Johansen (2).
 
Tre ganger var Brumunddal i føringen  mot hjemmesterke Lørenskog, som bare hadde tapt for HamKam hjemme på Rolvsrud før møtet med Brumunddal.
Men Lørenskog ga seg ikke uten solid kamp denne gangen heller. Brumunddal var hele tiden i føringen, men to ganger kom hjemmelaget tilbake.
Første utligning kom etter at Aleksander Melgalvis hadde sendt Dala i tet på en nydelig skudd.  Lørenskogs 1-1-scoring kom på straffespark etter at Kjetil Gerhardsen hadde dyttet en Lørenskog-spiller.
Så startet Andreas "Anna" Løseth Johansen sitt show. Han sendte Dala i tet igjen, men nok en gang kom hjemmelaget tilbake.
Men da den samme Anna gjorde 3-2 to minutter før full tid, scoret han også seiersmålet for borteekspertene, som ikke har tapt på fremmed gras siden de ble slått 1-0 av Lillehammer 30. mai.
Les mer om kampen i mandagens HA.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.