Jens-Kristian Larsen slo til med toppresultatet allerede lørdag formiddag og det var ingen som klarte å kopiere eller slå det senere i Ringsakertreffen.

Ringsakertreffen i baneskyting er et samarbeid mellom skytterlagene i Brumunddal, Lismarken og Åsheim. Den som har best resultat sammenlagt etter de tre stevnene, er i år vinner av Ringsakertreffen.

Jens-Kristian Larsen fra Løiten skytterlag ble beste hedemarksskytter i år med totalt 1033 poeng (Lismarken 349, Åsheim 340 og Brumunddal 344).

Kim Andre Aannestad Lund fra Jondalen vant med 1037 poeng foran fjorårets skytterkonge, Daniel Sørlie fra Høland/Bjørkelangen med 1036.

Arne Erik Christophersen fra Lismarken kom på sjetteplass med 1030 poeng, deretter fulgte Dag Lien med 1026, Sindre Nordvik med 1025, Øistein Johnsen 1024, Einar Grønvold 1023 og Matheas Amb med 1021.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.