NMK Hamar legger bak seg et aktivt sportslig år. Klubben gjennomførte seks ulike løp i tre forskjellige motorgrener i 2018. 

fire bilcross-stevner, en NM-runde i crosskart og den avsluttende NM-runden i rally hedemarken ble arrangert av NMK Hamar i 2018

På NMK sitt årlige sportsmøte ble de hedret med pris for årets arrangement i crosskart og som årets arrangør i rally. 

I begrunnelsen for prisen som årets arrangør i rally, sto følgende: 

«Årets arrangør valgte å tenke noe nytt, noe som også var et ønske fra utøverne, etter fjorårets sportsmøte. Årets arrangør la til rette for nye prøver og for serviceplass sammen med publikumsetapper, noe som servicemannskapene, satte stor pris på. Løpet har av flere forespurte utøvere fått omtalen som det aller beste rallyløpet i 2018. Årets arrangør er NMK Hamar for Rally Hedemarken 2018!»

- Det her er veldig hyggelig for klubben, våre dyktige funksjonærer og ikke minst klubbens utøvere, som i enkelte grener, hevder seg i toppen, både nasjonalt og internasjonalt, sier klubben i en pressemelding.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.