Etter første omgang lå Jonas Gropen Søgård fra Nordbygda/Løten ski på en fjerdeplass, rett utenfor pallen, med et førstehopp på 129 meter.

Sikret medaljen i andre omgang

Men ved å strekke seg ned til lengden 136,5 meter hoppet han seg inn på pallen og sikret dermed bronsen under junior-NMs første dag i Granåsen. 

Gullet gikk til Joacim Ødegård Bjøreng fra Røykenhopp, med et førstehopp på 137 meter og et andre på 135 meter. Sølvet gikk til Halvor Egner Granerud fra Asker Skiklubb og Team Kollenhopp. 

Oscar Alexander Hafslund, også fra Nordbygda/Løten ski, endte på en 27. plass i hopprennet. 

25. plass til Reinemo

Blant langrennsløperne endte Per Ivar Reinemo fra Hamar på en 25. plass i klassen M17, Ole Einar Brukvangen slo til med en 26. plass i klassen M18, mens Hamar-jenta Silje Wilson endte på en 41. plass i klassen K19/20 etter skøyterennet i Hommelvik. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.