Allerede etter 15 minutter var kampen avgjort, etter tre scoringer av Mattis Nerheim.

Ottestad – Fart 3–1

Hjemmelaget og Nerheim gikk rett i strupen på rødtrøyene og brukte bare tre minutter på å score sitt første mål for kvelden.

Samme mann noterte seg for ny scoring et par minutter senere på straffe, etter selv å ha blitt felt inne i 16-meteren.

Før kvarteret var spilt hadde Løten-gutten sikret hat trick og punktert kampen med sin 3-0-scoring.

– Mattis var spillesugen i dag og da tilfører han laget vanvittig mye. Han drar med seg resten av laget da han er som i denne kampen og gjør rett og slett matchen for oss, sier Ottestad-trener Simen Arnesen, som likevel ikke var fornøyd med forestillingen.

– Vi fikk tre poeng men er nødt til å være bedre mot bedre motstand, sier han.

Abdale Hussein Ahmed scoret et trøstemål for Fart i andre omgang, slik at kampen endte 3–1.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.