Sindre Nordvik startet helgens konkurranse med seier i Sørskogbygda med 347 poeng. Han fortsatte deretter til Alvdal på søndag, sammen med Dag Lien, hvor de begge stoppet på 347, men måtte se seg slått av Anne Ingeborg Sogn Øiom fra Randsfjord, som vant med 348 poeng. Hun gjentok også samme resultatet på Tynset. Her ble det 346 på Sindre Nordvik og 344 og 343 på henholdsvis Dag Lien og Vidar Offigstad, alle fra Løiten skytterlag.

En gruppe Løiten-skyttere har også deltatt i Lerum Cup i Sogn i helgen og her beviste Ingeborg Lundby og Viktor Rasmussen, begge fra Løiten skytterlag, at også de er godt forberedt til sommersesongen. Rasmussen, som er eldre juniorskytter, skjøt 346 to ganger i løpet av helgen og vant sin klasse sammenlagt. Ingeborg Lundby fikk med seg fem stevner på turen med resultatene 347, 346, 345, som de tre beste.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.