På Løtens flotte anlegg trener Fart hardt om dagen. Ni nye spillere skal drilles inn sammen med fjorårslagets spillere. Det er unge lokale spillere, flettet inn med noen rutinerte spillere. En miks som trener Frode Bekk er svært fornøyd med.

Komplett stall

22 spillere skal slåss om 11 plasser til seriestart.

– Det ser veldig bra ut. Vi har signert gode spillere. Jeg tror Fart er styrket i forhold til de siste sesongene, sier trener Bekk.

Kristin Blien (Raufoss), Mina Jevne Etnestad (Brumunddal), Ingeborg Strand Osmo (Brumunddal), Ida Svindland (Elverum), Maria Krewzka (Elverum) og 14 år gamle Ingrid Baardseth fra egen klubb. Spennende spillere som alle kan spille seg inn i laget.

I tillegg er Elise Richardsen tilbake etter et lite opphold i Lyn.

Lene Bredesen, som er den mest rutinerte spilleren, er tilbake etter fødselspermisjon.

Inger Ane Hole fra Trondheims-Ørn kom på høstsesongen i fjor. Etter flere sesonger i eliteserien og ni A-landskamper for Norge, var hun tiltenkt en spillerutviklingsrolle i klubben. En kneskade har stoppet Inger Ane fra en rolle i laget, men kneskaden har blitt borte og Inger Ane satser hardt igjen nå.

Ny giv i klubben

Trener Bekk liker det som skjer i klubben.

– Det virker som det er en ny giv i klubben. Ikke bare på treningsfeltet. Hva vi kan forvente oss i 1. divisjon er jeg ikke sikker på nå, men det virker bedre enn på lenge, sier Bekk.

Han har også fått med seg en god makker. Svein Jota blir viktig på treningsfeltet med all den rutinen han har.

At vi kan forvente oss noe mer av Fart enn i fjor, tyder første treningskamp på.

0–0 mot topplaget Stabæk er bare imponerende. Stabæk stilte med toppet mannskap i en time. Fart var gode og spesielt i forsvar.

– Innsatsen var utrolig bra. Flere nye spillere gjorde sine saker veldig bra. Det var spesielt morsomt å se vår egen Ingrid Baardseth. 14-åringen viste ingen respekt for eliteserielaget. Det likte jeg godt, avslutter en veldig godt fornøyd Frode Bekk til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.