De lokale 3. divisjonslagene er, som tidligere omtalt, blitt plassert i samme divisjon som ni lag fra Trondheims-området.

Det betyr mange, lange og kostbare bussturer for lagene.

Har ikke sett på kostnadene

Fred Leo Nysæter, sportslig leder i Brumunddal, forteller at klubben ikke har sett over kostnadene for reisene ennå.

– Vi vil vente til terminlista kommer før vi begynner å regne på kostnadene. Men så fort det er klart, vil vi jobbe nøye og godt for å få ned kostnadene så mye som mulig, forteller Nysæter til HA-sporten.

Han forteller: 

– Vi kommer til å innhente tilbud fra selskapene, slik at vi kan reise så billig som mulig, sier han.

– Vil det være aktuelt å reise sammen med andre lokale lag, dersom dere har match samme dag?

– Det vil jeg ikke utelukke, men vi vet av erfaring at det kan være vanskelig å få til å gå opp, men som sagt: Det vil jeg ikke utelukke, sier han.

ingen utfordring

Nysæter tror ikke klubben vil ha trøbbel med å få spillerne til å bli med på de lange turene.

– Jeg tror andre klubber vil få det tøffere enn oss på den biten. Hvis du driver med fotball, bør du tåle å reise litt. Vi vil fortsette den kulturen vi har hatt, sier han.

Brumunddal har 3,50 i odds fra Norsk Tipping som serievinnere, som er lavest divisjon.

Og Nysæter er offensiv før sesongen.

– Vi har kommet i en fin, sportslig serie. Vi har et ønske om å være med helt i toppen neste sesong. Og det skal vi gjøre alt vi kan for å klare, forteller Nysæter til HA-sporten. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.