– Det er fullt mulig å drive aktivt alpint opp på juniornivå til en lav kostnad. Så har du også foreldre som kjøper mye nytt utstyr, og da går kostnadene i været. Jeg har inntrykk av at de som driver med alpint bruker brukt utstyr og bytter seg imellom. Jeg vil si at det er en betydelig forskjell på løpere fra Hedmark og Oppland og inn til indre vest i Oslo skikrets. Mange er flinke til å finne brukt utstyr og forhandle fram rabatter, sier han.

Han tror historiene om høye kostnader i alpint kan være avskrekkende for enkelte.

– Jeg tror enkelte kan bli skremt fra å drive med alpint på grunn av historiene om høye kostnader. Men sånne historier tror jeg du har i alle idretter, sier Busterud, som selv bruker rundt 15.000 kroner totalt i året per barn.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.