Lørdag krydde det av o-løpere på Odden. De var dandert med turgåere på stolpejakt, syklister og de som drev i høyden i klatreparken.

- Jeg liker sprint, og området her er fint å løpe i. Vanlige folk heiet og det var moro. Vanligvis løper vi mye alene ute i skogen. Dette er annerledes, sier Emma Bangstad Bergersen, som har langrenn som førsteidrett.

- Langrenn er nummer en for meg, men jeg løper en del orientering på sommeren. Det er fin konkurransetrening, sier 16-åringen.

Lørdagens løypelegger, Arne Arnesen, synes det er moro å lage løyper i sentrale strøk.

- Det er bra med noen slike løp, slik at alt ikke er midt i skogen. Her er det litt annerledes egenskaper som gjelder. Det er lettere å orientere her. Sprint har absolutt kommet for å bli o-sporten. Vi hadde NM for to år siden, med bysprint, og det var en suksess. Inntrykket mitt er at løperne liker slike konkurranser, sier Arne Arnesen.

I seniorklassene var Emilie Westli Andersen, Løten o-lag, og Oskar Andrén fra IL Leik raskest. Beste lokale løper i herreklassen ble Vegard Ølstad Dalberg, som løper for Bækkelagets SK, men bor i Furnes.

Finn: Resultater her

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.