Kevin Knappen understreker at HamKam går inn i Aalesund-kampen med senkede skuldre.

HamKam-trener Kevin Knappen er tydelig på at alt presset ligger på motstanderen før søndagens hjemmekamp mot serietoer Aalesund.

– For vår del blir det en bonuskamp. Vi må erkjenne at de er et større lag som i utgangspunktet bør slå oss, men vi har i år fått erfare at fotball ikke er matematikk. Det tror jeg er en fordel for oss.

- Opprykket kan ryke for Aalesund

HamKam-sjefen trekker fram seieren mot Aalesund i mai som et av sesongens største høydepunkt.

– Det er blant de beste kampene vi har gjort i år. Da var vi fornuftige, ryddige i spillet og tok kontroll fra start. Det er også målet her på søndag, sier han.

LES OGSÅ: HamKam slo serielederen

Opprykksjagende Aalesund har vist langt svakere form etter ferien, og har kun tatt fire poeng på de fire siste kampene.

– De har lenge vært komfortable på toppen av tabellen og har snakka om opprykk i hele år. Nå ser de at det plutselig kan ryke. I en slik kamp har vi alt å vinne, mens de har alt å tape, påpeker Knappen.

Det ligger an til å bli få endringer på laget fra det som slo Notodden sist helg. Simen Bolkan Nordli er tilbake etter hjernerystelse, men sliter med en vond hæl. En plass på benken fra start virker derfor mest sannsynlig for 18-åringen. Petter Vaagan Moen er ute med skade.

LES OGSÅ: Opprykksdrømmen lever for HamKam

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.