(Strømmen - Raufoss 4-0)

Brumunddal-gutten Aleksander Melgalvis leverte en god kamp for gråtrøyene da Raufoss ble sendt hjem med 4-0 i kveld.

Han hadde andreassist på 1-0-scoringen, som man sier på hockeyspråket, og han satte selv inn lagets andre scoring etter 21 minutter.

- Jeg blir med opp, spiller vegg, og så skyter jeg. Det var deilig å se den gå inn, sier Melgalvis, som var svært offensiv i hele kampen.

- Han har en rolle i laget som han trives godt i: Han får lov til å være meg i angrep og utfolde seg offensivt. Aleksander har offensive styrker – både i lufta og langs backen, og det har vært enkelt for oss å la ham få slippe seg løs, sier trener Espen Olsen.

Ole Marius Aasen satte inn 1-0, før Melgalvis la på til 2-0. I andre omgang scoret Olav Øby etter et vakkert angrep, før Markus Brændsrød satte krona på verket med en lobb fra over 30 meter.

Les mer om Aleksander Melgalvis i morgendagens papirversjon av Hamar Arbeiderblad!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.