Dermed får brumunddølen Aleksander Melgalvis og Thomas Lehne Olsen fra Moelv ny sjef. Jørgen Lennartsson fikk sparken mandag.

Nordlie har reddet flere klubber fra nedrykk, nå skal han gjøre det igjen. Denne gangen er det Lillestrøm som trenger 57-åringens hjelp. Årets eliteserie endte med at de kanarigule må spille kvalifiseringskamp mot Start om fornyet plass i den øverste divisjonen. I de kampene er det Nordlie som skal lede LSK.

Nordlie trente romerikslaget fra 2006 til 2008, og førte LSK til cupgull i 2007. Året etter trakk han seg etter en svak start på sesongen.

Fem klubber og elleve år senere er han tilbake på Åråsen. Han har kun fem dager på seg til å få orden på LSK før den første kvalifiseringsfinalen mot Start spilles lørdag 7. desember (borte). Returoppgjøret går på Åråsen onsdag 11. desember.

Nordlie, som rykket ned fra 1. divisjon med Skeid denne sesongen, har siden forrige LSK-periode trent Kongsvinger (2008-09), Fredrikstad (2009-10), Kongsvinger (2011-12), Sandnes Ulf (2014), Avaldsnes (2014-15), og Skeid (2016-19).

Kvalifiseringskamper har så langt ikke vært Nordlies styrke. Han har vært i kvalifisering til Eliteserien med Sandefjord, Vålerenga og Fredrikstad, men har fortsatt til gode å gå seirende ut.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.