For ni dager siden pådro Aleksander Melgalvis seg en skade i den fremre syndesmose i ankelen. 

Forrige uke fryktet Lillestrøm-spilleren at han ville miste resten av høstsesongen, men mandag fikk han oppløftende nyheter.

- Det blir ingen operasjon. Jeg skal bruke litt tid på å stabilisere det i noen uker, og så håper jeg at jeg er klar igjen om noen uker, forteller en strålende fornøyd Melgalvis til HA-sporten.

Han forteller at han skal bruke de neste 2-3 ukene på å trene opp igjen stabiliteten i ankelen. 

Ifølge brumunddølen var spesialisten overrasket over hvor god form han var i kun ni dager etter skaden.

- I dag løp jeg på mølla, og jeg hadde ikke smerter, sier han.

Han var naturligvis glad da han fikk beskjeden om at skaden ikke var like alvorlig som først fryktet.

- Det er en god følelse. Det hadde vært kjedelig og mistet hele høstsesongen. Det er godt å vite at jeg har muligheten til å kunne spille med det. Det kommer sikkert til å være smerter, men jeg blir tapet opp og jeg skal prøve meg når jeg føler for det, sier han.

- Spesialisten var overrasket over at jeg var såpass oppegående som jeg har vært. Det har ikke vært noe særlig hevelse, jeg har gått vanlig i siden det skjedde. Nå kjennes det bedre ut, smiler han.

I stedet for å se lagkameratene jobbe livet av seg utover høsten, ser det altså ut til at Melgalvis raskt kan være tilbake i spill.

Han forteller at han håper han kan være tilbake i kamp allerede mot slutten av august.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.