Aleksander Melgalvis feiret cupgullet sammen med fansen, laget og sponsorer søndag kveld.

Og han strippet, tok av seg alle klærne og brukte kongepokalen som beskyttelse, for ikke å vise fram penisen.

Det har ikke falt i god jord hos NFF.

– Å vinne et cupgull er stort, og selvfølgelig skal det feires. Men det er fullt mulig å få til, uten at man viser kongepokalen og det den representerer, så lite respekt. Det var helt sikkert ikke Melgalvis' intensjon, men dette blir uansett feil. Det tror vi både Melgalvis og Lillestrøm er enige i sier NFFs kommunikasjonssjef Yngve Haavik til TV 2.

Les også: Slik ble Melgalvis best (for abonnenter)

Hovedpersonen svarer nei på om han angrer på stuntet til kanalen.

Det er ikke første gang en norsk cupmester feirer naken med pokalen. Da Rosenborg vant cupen i 2016, poserte Christian Gytkjær naken med pokalen, mens Ingrid Ryland parodierte ham og la ut et bilde etter at Avaldsnes hadde vunnet årets finale.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.