Modølen Mauritz Kåshagen løp inn til 47,80 på Bislett.

- Jeg hadde håpet på en bedre tid, men det var greit sammenlignet med de andre i feltet. Dette var min første individuelle 400 meter denne sesongen, så jeg håper på stigning. EM er fortsatt målet denne sesongen, sier Mauritz Kåshagen.

Det norske EM-kravet er på 46,60.

- Det er fullt mulig, sier den offensive modølen.

Ottestad-gutten Emil Oustad ble nummer seks på 800 meter med 1.51,08.

- Jeg har trent lite foran denne sesongen. Målet for sesongen er å løpe under 1,50. Motivasjonen er bedre nå, og treningsmengden skal opp utover, sier Emil Oustad.

Romedølen Sigurd Ruud Skjeseth, som løper for Tjalve, ble nummer ni på 1.500 meter. Tida ble 3.50,58.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.