Fellestart fører ofte til spurtoppgjør, noe det var mange av lørdag. Mats Opsal fra MjøsSKi tok så vidt seieren i G16 - foran lagkamerat Jonas Vika. Kampen om gullet ble avgjort inne på oppløpet.

- Det var deilig å ta seieren. Alltid godt å slå Jonas, for vi er like store i kjeften før start begge to. Jeg klarte å henge på til toppen av løypa, og så klarte jeg å gå forbi ham før oppløpet, og holdt det helt inn, forteller Opsal etter at KM-gullet var sikret.

I G13 tok Kristian Engebakken fra Nordbygda/Løten Ski KM-tittelen. Even Thorvaldsen fra Ottestad ble kretsmester i G14. Henrik Jevanord fra Moelven ble nummer to.  I K18 tok Aurora Ulsaker Bjørn fra Vang Skiløperforening KM-gull. På tredjeplass kom Marit Sveen fra Hamar Skiklubb. Fredrik Helgestad fra Hamar Skiklubb tok gull i M19/20. På tredjeplass i samme klasse kom Johannes Bordal fra MjøsSki. I M18 vant Håvard Hovde fra MjøsSki etter et spurtoppgjør med lagkamerat fra MjøsSki, Kristian Larsen.

Søndag var det KM sprint (skøyting) i Hernes.

Her kretsmesterne fra Hedmarken i sprint-KM: Kristian Engebakken, Nordbygda/Løten Ski (G13), Henrik Jevanord, Moelven (G14),  Jonas Vika, MjøsSki (G16), Eline Bergundhaugen, Mesnali Skilag (K18), Håvard Hovde, MjøsSki (M18), Johannes Bordal, MjøsSki (M19-20), Morten Hulleberg, MjøsSki (FH).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.