Tett snødrev fra kampstart gjorde at banen i Bodø utviklet seg til å bli svært vanskelig å spille på. Etter 15 minutter beordret dommeren lagene i garderoben fordi det var så mye snø på banen at det var umulig å se de oppmerkede områdene.

LSK-trener Arne Erlandsen tok til orde for at kampen burde bli avlyst etter spilloppholdet, men en solid jobb av traktorsjåføren i Bodø, kombinert med at snøværet lettet, gjorde at lagene etter over en halvtime igjen entret banen.

Lehne olsen-mål

Kristian Fardahl Opseth var frampå etter 23 minutter da han fikk ballen inne i feltet og på sterkt vis satte den i nota til 1-0 for Bodø/Glimt.

Kun minuttet etter pause var det en annen spiss som presenterte seg. Thomas Lehne Olsen kom til LSK fra Tromsø før sesongen, og han satte inn 1-1 etter et innøvd cornertrekk.

Begge lag hadde muligheter til å ta ledelsen etter utligningen, men ledermålet skulle la vente på seg helt til det 80. minuttet. Da steg Brede Moe til værs og headet inn 2-1, og tre minutter før full tid punkterte Opseth kampen med sin annen scoring for dagen.

En corner fant pannebrasken til spissen, som knuste sin oppasser og satte inn 3-1-scoringen for det nyopprykkede Glimt-laget.

– Vi hadde en dårlig periode i annen omgang, men viste høy moral ved å komme tilbake og vinne 3-1, forteller Knutsen.

Aleksander Melgalvis spilte også hele kampen for LSK.

Sarpsborg slo RBK

I de andre kampene i Eliteserien tok Start en overbevisende 4-1-seier mot Tromsø i comebacket i den øverste divisjonen.

Sarpsborg 08 tok også en skalp da de slo Rosenborg 1-0 i serieåpningen. Kristoffer Zachariassen scoret kampens eneste mål.

Molde knuste Sandefjord på hjemmebane, og ga seg ikke før det sto 5-0.

Haugesund tok rundens eneste borteseier da de slo Odd 2-1.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.