Løten - Trysil 3-1

Det var Trysil som startet kampen best. Trysil blir garantert ett av topplagene i 4. divisjon denne sesongen. Praten gikk ikke på Trysil-dialekt, for bortelaget startet med hele seks utenlandske spillere. Kun litt stiv engelsk var det vi hørte.

Løten har slitt gjennom hele vinteren med skader, men trener Jonny Hanssen ser lys i tunnelen, for nå er det bare fire spillere som er ute med skader.

Det er Olav Opphus, Lars Petter Streitlien, Aleksander Woo Enger og Tom Vidar Martinsen, og dette er spillere som er mer enn gode nok.

Men klubben har også fått inn spennende spillere, som kan heve laget. Den aller beste av dem, er nok Daniel Bekkevold. Vi fikk se glimt av hva Bekkevold kan utrette i denne kampen. Kristoffer Bugge er også en spennende spiller med erfaring fra spill i Elverum. Bugge er en spiller som kan bli en av lagets viktigste spillere. Unggutten Sondre Rynning som kom fra Storhamar, er også en spennende spiller.

Borys Gwarda kan nok bli en fin makker til Tom Vidar Martinsen som midtstopper. Sistemann på lista er keeper Stein Erik B. Werven. En keeper som kan gjøre det helt store.

Trener Jonny Hanssen er litt betenkt, uker før seriestart.

- Vi har slitt mye hele vinteren med lite spillere på treningene. Vi får bare håpe at vi får tilbake noen de kommende ukene. Når det gjelder denne treningskampen, legger jeg ikke så stor vekt på den. Jeg vet hva jeg har, men det jo fint å se de nye spillerne i kamp, sier Hanssen.

Hjelpetrener Knut Olav Pettersen sa det slik etter kampen.

- Trysil har fått mange forsterkninger foran denne sesongen, så vi fikk god motstand. Vi har ikke den strukturen i laget som vi må ha. Når det gjelder alle skadene, så får vi jo se de neste beste i kamp. De må trøkke til, for å vise at dem duger, sier Pettersen.

Den tidligere Storhamar-spilleren Sondre Rynning utlignet til 1-1 minutter får pause. I andre omgang viste veteranen Øyvind Mellum seg fram. To mål på to gode frispark er bra saker fra veteranen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.