Hamar-løperen hadde en fin utvikling på løpet sitt. Hun lå på 11.-plass ved første passering, og jobbet seg gradvis oppover plasseringsmessig. Ved femte og sjette passering (ett minutt og 12 sekunder bak lederen) var hun nummer fem. Det ble 4.-plass til slutt, 50 sekunder bak bronsen og ett minutt og 22 sekunder bak gullet.

Finske Ida Haapala vant foran Veronika Kalinina, Russland, og Grace Molloy fra Storbritannia.

- Det var ikke surt siden det var såpass stor margin til bronsen. Jeg er veldig fornøyd med løpet, sier Lome.

Anine Lome ble nummer 13 på søndagens sprint. Onsdag er det kvalifisering på mellomdistansen i Aarhus i Danmark. Torsdag er det finale på mellomdistansen og fredag er det stafett.

- Det blir godt med en hviledag tirsdag, for å hente seg inn både fysisk og mentalt etter to tøffe konkurranser. Så er jeg klar til å kjempe både på mellomdistansen og stafetten, sier Anine Lome.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.