29 håpefulle ungjenter satt med neste blanke øyne og ventet på foredragsholderen. Før trening skulle jentene få møte verdens beste strekspiller.

Sjøl om jentene er bare sju til åtte år, hadde alle selvfølgelig hørt om stjernespilleren.

Det ble veldig stille

Da Heidi Løke kom inn døra, ble det så stille at en kunne høre den berømte knappenåla falle.

Det tok ikke mange minuttene før de unge følte seg varme i trøya. Det er vel lenge siden Løke har blitt bombardert med så mange spørsmål på en gang. Løke svarte ærlig og oppriktig på alle spørsmål.

Hun startet med å fortelle at ingen må gi opp, uansett hva som skjer. Elevene fikk fortalt at verdensstjerna satt mye på benken i starten av sin karriere. Heidi var rett og slett ikke god nok. Det var nok mange som ikke skjønte mye av det. Slik Heidi fortalte jentene om at de aldri må gi opp, sjøl om treneren satser på andre spillere i starten.

Mye juling på hjemmebane

Landslagsstjernen vokste opp i en storfamilie. Med fem brødre og en søster, fikk jentene i familien gjennomgå.

– Vi fikk mye juling, Lise (søster) og jeg. Jeg velger å ta det positivt. Vi ble tøffe, noe vi begge tok med oss til håndballbanen. Det var ikke før jeg ble rundt 18 år, at brikkene falt på plass. Da kom jeg på landslaget og jeg ble bedre og bedre, sa Løke til forsamlingen.

Elevene fikk også se video fra store kamper der Heidi var i hovedrollen. Kamper som så umulig ut til å vinne. Heidi gjentok mange ganger hvor viktig det er aldri å gi seg. Det fikk elevene gode eksempler på.

Sjøl om elevene fikk høre at Løke var en dårlig håndballspiller da hun var på deres alder, inspirerte hun elevene.

– Jeg er kanskje ikke så god nå, men når Heidi Løke kunne bli verdens beste strekspiller, ja da kan jeg også oppnå mine mål, hørte vi en av jentene si til venninnene sine.

Etter endt møte fikk jentene autografer og gode klemmer fra Heide.

Første økt var unnagjort. Nå kom pulje to inn for å få høre det samme fra håndballstjernen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.