Onsdag var hun, kjæresten og sønnen Oscar sammen på spillerhotellet i utkanten av Stuttgart før avreise til trening. Også Emilie Hegh Arntzen er på god vei mot form igjen etter å ha blitt matforgiftet.

Det skjedde i forkant av Polen-kampen, og de to spillerne ble isolert fra resten av troppen. I samråd med landslagslege Anne Froholdt ble det bestemt at de ikke kunne spille da Polen ble slått hele 35-20 tirsdag.

Onsdag var begge på beina igjen selv om ingen av dem deltok under pressetreffet.

Bedring

– Nå går det mye bedre. Begge er friske og klare for trening. Det er heller ingen andre som er rammet, og det er vi utrolig glad for. Da de to ble syke etter å ha spist den samme maten, var jeg ganske trygg på at det hadde noe med det å gjøre. Det forsvant heldigvis relativt raskt, sa landslagslege Anne Froholdt til NTB.

Under onsdagens pressetreff ble det også kjent av keeperen Silje Solberg kommer til VM. Hun skal være med på treninger, men skal ikke inn i troppen.

Solberg kom ikke med i den opprinnelige VM-troppen. Katrine Lunde og Kari Aalvik Grimsbø ble foretrukket.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.