Sindre Nordvik, Dag Lien og Vidar Offigstad, alle fra Løiten, hadde 30 treff i hovedskytingen. Disse vant lagskytingen for tremannslag med 90 treff, ett innertreff mer enn arrangørlaget Randsfjord.

Nordvik ble til slutt beste skytter fra Hedmarken med 41 treff etter finalen. Det holdt til sjetteplass.

Totalt var det 12 skyttere som hadde 30 treff før finalen og blant dem var Geir Håkon Nystuen fra Tynset, som skjøt 12 treff i finalen og ble årets landsdelskretsmester i feltskyting.

Veteranene og ungdommene skyter sine programmer på 100 meter (finfelt), og her ble det flere gode resultater for både ungdommer og veteranene fra Hedmark.

Anton S. Bratvoldengen fra Stange og Romedal vant mesterskapet i rekruttklassen med 42/04 treff, og Jens Olsrud Østli fra Tangen tok tredjeplassen i samme klasse med 41/10.

I klasse V65 ble det seier til Terje Håkonsen fra Stange og Romedal med 42/11 treff. Her ble Jon A. Løvseth fra Tangen nummer tre med 42/07 treff.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.