Da Lillestrøm møtte Vålerenga hjemme på Åråsen søndag for to uker siden, gikk Moelven-gutt til verbalt angrep på dommerne.

Han sa følgende: 

- Jeg er drittlei. Nå må han begynne å følge med. Jævla dommerfaen, raste LSK-spissen i pauseintervjuet med Eurosport og gikk i garderoben.

Dermed ble han ilagt karantene på èn kamp av NFF.

Lillestrøm valgte å anke beslutningen, men i dag fikk Åråsen-klubben svaret de fryktet: suspensjonen fastholdes.

Modølen sier følgende til Romerikes Blad:

– Jeg regnet med at det var vanskelig å komme seg unna. Vi har gjort det vi kunne, men jeg får ikke gjort om igjen det som skjedde.

Han legger til:

– Det er kjedelig å miste en så viktig kamp. Jeg har dårlig samvittighet for at jeg at jeg har rammet klubben og gutta på den måten. Men det er et meget godt fotball-lag som løper ut på Sør Arena. Jeg er sikker på at de kommer til å gjøre en kanonkamp, sier Lehne Olsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.