Tromsø - Lillestrøm 1-2

Lehne Olsen gikk fra Tromsø til Lillestrøm før denne sesongen, og søndag fikk hans tidligere lagkamerater kjenne på hvordan det er å ha ham som motstander.

Før Lehne Olsen kom i fokus, var det Gary Martin som sendte Lillestrøm i ledelsen etter 20 minutter.

Deretter gikk det kun fem minutter før Lehne Olsen satte inn 2-0 for Lillestrøm.

Rett før pause reduserte Magnar Ødegaard for Tromsø etter en keepertabbe. Det ble også kampens siste mål.

Marcus Pedersen og Strømsgodset gikk på et 2-1-tap hjemme mot Sarpsborg 08 søndag.

Aslak Falch sendte ballen i eget mål etter åtte minutter og Godset tok ledelsen. Scoringer fra Ole Jørgen Halvorsen og Ronnie Schwartz sørget for Sarpsborg seier.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.