Philo Brathwaite fra USA vant, men teller ikke i norgescupen. Amerikaneren endte på minus 28 kast, mens Kveseth fikk bokført minus 19.

Nå leder Håkon Kveseth norgescupen sammenlagt.

- Jeg koste meg veldig og spilte solid hele helgen. Det var en teknisk bane, så jeg er ekstra godt fornøyd med seier på en bane som i utgangspunktet ikke skal passe like godt for meg. Jeg leder nå norgescupen totalt med en runde igjen. Den går i Trondheim i september. Om to uker drar jeg til Finland for å spille European open mot hele verdenseliten, sier Håkon Kveseth.

Anniken Steen fra Hamar vant dameklassen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.