(Lillestrøm Kvinner - Røa 6-2)

Lillestrøm var serievinnere før dagens kamp mot Røa, men det stoppet ikke de gule og blå fra å gi de rødkledde skikkelig juling i LSK-hallen.

Etter 52 minutter la den tidligere Fart-spilleren på til 3-1 for Lillestrøm. Synne Skinnes Hansen satte fart oppover høyresiden, la et perfekt innlegg inn i boksen, og 20-åringen løp seg fri og puttet fra kloss hold.

Husker du? Kvernvolden vil bli best

Da kampen var ferdig og vunnet, ble Kvernvolden intervjuet av NRK.

Hun sa følgende om å ta seriegull med Lillestrøm.

- Det er veldig gøy, det er kjempegøy å endelig få gullmedaljen, sa hun og la til:

- Det er dette man spiller for hele året, og det er noe av det største man kan oppleve.

På spørsmål om hvordan laget skal feire gullet, svarte hun følgende:

- Det blir en liten feiring i brakka bak her, men det tar nok ikke helt av, sa hun og smilte. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.